Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Τόσο απλά

Μέρα γιορτής στο τελείωμά της. Αγαπη, λόγια, ευχές έκαναν τη μέρα σήμερα διαφορετική. Όμορφη, συγκινητική. Τόσα λόγια, τόσες όμορφες κι αληθινές ευχές, τόσα χαμόγελα κι αγκαλιές. Με αυτά που λείπουν πολύ, και με αυτά όμως που είναι ευλογία να τα εχεις στη ζωή σου. Την αγαπη και έγνοια των φίλων και δικών σου, τη χαρα να είσαι ανάμεσά τους. Και πάντα μεσα στη χαρα, η αμηχανία. Μόνο τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το χρωσταω σε ανθρώπους αγαπημένους, κάπως, κάτι αλλαξε. Δεν είχα μαθει πώς είναι να γιορτάζεις, αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Δεν το ήξερα, απλά. Και τώρα που παλι την εχω εκείνη τη γνώριμη αμηχανία τα πραγματα είναι σίγουρα καλύτερα. Και όσο περνά ο καιρός θα είναι όλο και καλύτερα . Όταν σε γιορταζουν μαθαίνεις και να γιορταζεις και να χαίρεσαι, κι αυτό τόσο απλά.

Στην προηγούμενη αναρτηση και στα σχόλιά σας δεν απαντησα ακόμα, θα το κάνω όμως μόλις βρω λίγα λεπτα παραπάνω από τα πέντε που ξεκλεψα από τις δουλειές που ποτέ δε λένε να τελειώσουν για να σας γραψω όσα σας γραφω τώρα.

Από αύριο στην εκπομπή θα κανουμε μια μικρή βόλτα στις παραστασεις για παιδιά που μπορούμε να δούμε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, μερες που θα είναι κλειστα τα σχολεία και θα κανουν αναπαυλα και οι δραστηριότητες των παιδιών μας. Θα δίνουμε και προσκλήσεις για τις παραστασεις για τις οποίες θα ενημερωνόμαστε.Αύριο θα μιλήσουμε για τα «Σαραντα κλειδια» που ανεβαζει η Πειραματική Σκηνή της Τεχνης στο θεατρο Αμαλία.

Στην αυριανή όμως εκπομπή, επίσης, στο δευτερο ημίωρο, θα μιλήσουμε με αφορμή μια ταινία μικρού μήκους με τον δημιουργό της, τον Κωνσταντίνο Πιλάβιο.
Η ταινία είναι αυτή:


Θα τα πούμε αύριο λοιπόν!

Για καληνύχτα ακου αυτό το καινούριο τραγούδι(στιχοι:Γιωτα Βασιλακοπούλου, μουσική: Κωστής Ζευγαδελης, τραγούδι: Ελένη Πέτα)που πολύ μου άρεσε
Φιλιά...κι ευχαριστώ, ξέρεις εσύ...

10 σχόλια:

VAD είπε...

Καλα,ειμαι απαράδεκτος,καθυστέρησα να σου ευχηθώ για τη γιορτή σου,
Χρονια πολλά,ό,τι επιθυμεις να το βρίσκεις μπροστά σου...
Όσο για το τηλ΄εφωνο,μάλωσέ με,πότε τ'αφήνω στο σπίτι,πότε στο αθόρυβο,θα τα πούμε μετά τις γιορτές...

Καλά Χριστούγεννα...

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Ωραία η ταινία του Πιλάβιου! Να τη δείτε! :)

b|a|s|n\i/a είπε...

καλές σου γιορτές!
με κάθε χαρά και ευτυχία!

Ανώνυμος είπε...

.............και να είσαι σίγουρη ότι με αυτές που έχεις μπλέξει τώρα τελευταία ,εύκολα από τις γιορτές, τις αγκαλιές και τις χαρές δεν θα ξεμπλέξεις ........θα έρχονται συνεχεία..................
ερη

Χριστίνα (lbt) είπε...

Αναστασία Χρόνια πολλά κι απο μένα λιγο καθυστερημένα..
Υγεία και αγάπη και χαμόγελα πολλά εύχομαι!!
Καλά Χριστούγεννα!

καλημέρα είπε...

Βασίλη,
ξεχνάω τόσο πολύ τις γιορτες, είμαι η χειρότερη σε αυτόν τον τομεα, ώστε ποτε μα ποτέ δεν παρεξηγώ φίλους που μαλιστα μου ευχονται κιόλας, και τι πειραζει η μικρή καθυστερηση; Φιλιά!

καλημέρα είπε...

Ηφαιστίωνα,
χαίρομαι που σου αρεσε. Με τον Κωνσταντινο τελικα μετα τα τεχνικά προβλήματα θα μιλήσουμε την αλλη βδομαδα.
Χρόνια πολλά! Η χρονια που περασε ήταν δύσκολη για σενα, αυτή που ερχεται ευχομαι να σε κερασει τα καλύτερα, με πολλή αγαπη.

καλημέρα είπε...

b|a|s|n\i/a,
καλές γιορτες, επίσης! Ας περασαν τα δυσκολα στην χρονια που φευγει. Εχεις, εχω, εχουμε αναγκη απο όμορφες μέρες...

καλημέρα είπε...

ερη,
φοραω το πιο ωραίο κοσμημα του κόσμου στο λαιμό μου και σου λεω πρόσεχε, μεγαλα λόγια λες, μην μου υπόσχεσαι εμενα γιατί δεν ξεχνάω, ρωτα μερικούς μερικούς να σου πουν. Και να θελω να ξεχασω δεν ημπορώ, δε δύναμαι...

καλημέρα είπε...

Χριστίνα,
ευχαριστώ πολύ. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!!