Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Κυριακή

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Πήγαμε σήμερα με τα παιδιά μας εκεί. Ήταν η μέρα που είχαμε οργανώσει να τους κάνει περιήγηση η Τζένη Γεωργάκη. Να έχουν την πρώτη, πολλά από τα παιδιά, επαφή και γνωριμία με το Μουσείο.
Φωτογραφίες θα βρείτε σε ένα λινκ στα αριστερά του blog. Το λεύκωμα θα συμπληρωθεί και με άλλες φωτογραφίες που θα έρθουν από μαμάδες και μπαμπάδες τις επόμενες μέρες.
Εντυπώσεις κανικά θα έπρεπε να πουν τα παιδιά, οπότε ας τα αφήσουμε μήπως θελήσουν να μιλήσουν εκείνα, όπως πρέπει άλλωστε.

Ένα ακόμα ευχαριστώ στην Τζένη για την προθυμία, την προετοιμασία και την καλή διάθεση να πραγματοποιήσει αυτήν την, χωρίς καμια αμφιβολία, δύσκολη περιήγηση.




Υ.Γ. Χαρισμένο της "Κωνσταντινιάς" "Η ζωή δεν είναι πρόβλημα να το λύσεις, είναι θαύμα να το ζήσεις", μου είπε ένας ακροατής της εκπομπής μια μέρα στο τηλέφωνο. Αν θυμάμαι καλά, το είχε ακούσει σε ένα ταξίδι του στην Ινδία, κάποτε.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η εικόνα είναι πανέμορφη και τα λέει όλα.
Εμείς οι πιο μεγάλοι θα οργανωθούμε να πάμε στο Μουσείο;
Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Οι επισκέψεις των παιδιών στα μουσεία, μπορεί να ακούγεται ανιαρή και αδιάφορη,οι εικόνες και η αίσθηση όμως καταγράφονται στο μυαλουδάκι τους και λειτουργούν έτσι ώστε να τους δίνουν εμπειρία και πλούτο.
Αναστασία επιτελείς έργο, χωρίς ίσως να το ξέρεις.
ΝΙΝΑ

καλημέρα είπε...

Χριστίνα,
Μακάρι να πέρασαν καλά τα παιδιά!Θα το οργανώσουμε ξανά για μεγάλους, από το φθινόπωρο και μετά όμως.

καλημέρα είπε...

Νίνα,
αυτό που έλεγα πριν, αν πέρασαν καλά θα είναι ό,τι καλύτερο. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λίγο ρίσκο, αλλά μακάρι να γίνονται πράγματα.Κάτι μένει ελπίζω.
Για το άλλο που λες, δεν ξέρω Νίνα μου και δεν το λέω από χαζομετριοφροσύνη, τα είπα και στο ραδιόφωνο προχθες, επειδή το λένε κι αλλοι ίσως γράψω κάτι και στο blog. Όμως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, γιατί το ξέρω ότι τα αισθάνεσαι.

Κωνσταντινιά είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
εκ βάθους καρδίας για την αφιέρωση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

καλημέρα είπε...

Παρακαλώ Κωνσταντινιά μου, παρακαλώ...

Unknown είπε...

Καλημέρα Αναστασία μου,τώρα μπαίνοντας πιο συχνά στο blog της εκπομπής θα αφήνω πιο πολλά σχόλια.Λοιπόν,το αρχ.μουσείο ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την Νικολετίτσα μου,της άρεσε πάρα πολύ και μου είπε ότι θέλει να ξαναρθεί.Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν ο Αστερίξ που είδανε και τα παιδιά που παίξανε.Τέλοσπάντων, αύριο φεύγουμε για Βόλο στην πεθερά μου και μετά στον ΑιΓιάννη Πηλίου,μακάρι να σε πιάνω την Δευτέρα εκεί που θα μαι.Πάντως θα προσπαθήσω.Εύχομαι σε όλους να περάσετε καλά το τριήμερο.Φιλάκια Χρύσα

καλημέρα είπε...

Χρύσα μου,
καλή αρχή!
τα είπαμε και στο τηλέφωνο, τελικά ακόμα και στο Πήλιο άκουγες, μπράβο ρε θηρίο!
Φιλιά πολλά στη Νικολέτα,
και τώρα που ξέρεις, αναμένω συνεχή σχολιασμό- άντε να εκπαιδεύσεις και την Κική και τη Σοφία!