Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Dance For The Climate

Τον επόμενο μήνα, τον Δεκέμβριο (7-18) του 2009, θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του ΟΗΕ για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη. Στη Σύνοδο θα παρουν μέρος ηγέτες 190 χωρών με σκοπό να καταλήξουν σε μια παγκόσμια συμφωνία για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών η οποία θα αντικαταστήσει το Πρωτόκολλο του Κιότο, η ισχύς του οποίου λήγει το 2012.

Ενδιαφέροντα στοιχεία και επιπλέον πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ, εδώ κι εδώ.

Εν όψει της Συνόδου, στις 29 Αύγουστου του 2009 γυρίστηκε στο Βέλγιο (Ostend Beach)το παρακάτω βίντεο με τίτλο "Dance For The Climate". Συμμετείχαν περισσότεροι απο
1O.000 άνθρωποι διαφόρων ηλικιών. Στην ιστοσελίδα http://www.dancefortheclimate.org/ μπορείς να δεις και να διαβάσεις περισσότερα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο βίντεο Αναστασία!
Καλημέρα!!!
Ελένη

katerina είπε...

Καλημερα!
πολυ ωραιο βιντεακι!
μου ειχε στειλει η Αλικη το προγραμμα για το φεστιβαλ και "Μαμά πάτε στις 15/11 στην δενδροφύτευση που διοργανώνει το φεστιβάλ κινηματογράφου και φυτέψτε ένα δενδράκι και για μένα!!" λετε να παμε?

καλημέρα είπε...

Καλημέρα Ελένη!
(Τέσσερις μέρες μετα, βεβαια...ωραία είμαι, τι να πω...)

καλημέρα είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!
Δεν σε ρωτάω πώς ήταν στη δεντροφύτευση μιας και πήρα το mail σου χθες και μου τα γράφεις αναλυτικά. Χαίρομαι που ήταν ωραία, εγω όπως καταλαβες δεν τα κατάφερα, δεν πειράζει.
Πολλά πολλά φιλιά στην Αλίκη!