Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Καλημέρα!

Καλημέρα!
Διαβασε μια ανακοίνωση για να έχεις το νου σου μην κοψοχολιαστείς σε μία ώρα περίπου από τώρα, στις 11 ακριβώς και μετα την εκπομπή θα σου πω τα υπόλοιπα.

Δοκιμαστική ήχηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Ηλεκτρονικών Σειρήνων Συναγερμού διάρκειας ενός λεπτού, από τις 11.00 έως τις 11.01, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Ενημέρωσης.
Η δοκιμαστική ήχηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Τακτικής Aσκησης Ανευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ), «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 2009» και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας στον πληθυσμό της χώρας.
(από το in.gr)

Άντε, κι ενα τραγούδι για το καλό της μέρας





11.20, πια. Δεν προλαβαίνω να σου πω πολλά, δυο τρία όμως, ναι.
Χρήστο, το τραγούδι όλο είναι αυτό (κιθαρα και φωνή Νίκος Γούναρης, εξαιρετική ερμηνεία, τι να λεμε τώρα):

Subscribe Free
Add to my Page

Τελικά, η σειρήνα αλλού ακούστηκε, κι αλλού όχι. Στην Αγγελάκη που είμαστε όχι, γιατί άραγε;
Έρχεται Σαββατοκύριακο, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις Κυριακή στο Μουσείο, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, όπου ήδη "τρεχουν" εκτός της μόνιμης έκθεσης η έκθεση "Η Αρχιτεκτονική ως Εικόνα. Πρόσληψη και αναπαράσταση της αρχιτεκτονικής στη βυζαντινή τέχνη", έως τις 31 Ιανουαρίου 2010, και για λίγο ακόμα, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η έκθεση «Μαγεία & θρησκεία: θεοί, άγιοι και δαίμονες».
Αυτήν την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι ρόλων για οικογένειες με παιδιά από 10 ετών από την ομάδα Gamecraft, για την οποία μιλάμε πολύ και στο ραδιόφωνο και στο blog και πολύ καλά κάνουμε. Αυτήν τη φορα δεν δηλώσαμε συμμετοχή ως εκπομπή αλλα έρχεται και η συνέχεια του προγράμματος σε λίγο, οπότε ετοιμαστείτε!
Καλή επιτυχία στα παιδια της Gamecraft και σε όσους δουλευουν στο Μ.Β.Π. και για αυτήν τη δραση, το αξίζουν με το παραπάνω!

Από την επόμενη βδομάδα θα αρχίσουμε πάλι τις καλημεροεξορμήσεις, μία-δύο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, μπορεί και περισσότερες, κάτσε να δω τι διαθεση υπάρχει.

Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο
και όσο μπορείς ας θυμάσαι μια φραση. Με αυτήν έφυγα χθες βραδυ απο το μάθημα των γαλλικών, με αυτην ξύπνησα σήμερα το πρωί και ήθελα να τη μοιραστούμε.
"Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να βλεπεις αισιοδοξα τα πραγματα, δεν είναι όμως αδύνατο."
Ό,τι αγαπήσαμε, ό,τι μας αγαπησε, ό,τι αγαπάμε μας κάνει καλύτερους, άμα προλαβαίνεις να το σκέφτεσαι κι αυτό καμιά φορά,
και πώς ό,τι αγαπησε κι αγαπήθηκε δε χανεται, καλά;

"Ό,τι αγαπησα έχει μπόι
Κι ό,τι αγαπώ, θέλει τα μάτια μου ανοιχτα το χτες να μη με τρώει..." Κι ας λυπάσαι που δεν έχεις κάποιου το βλέμμα να προσέχεις, η αγαπη θα σε βρει όπου και να'σαι. Χ. Αλεξίου, πάλι.






Έχε υπόψη σου και αυτό: Τη Δευτέρα 6-8 το απόγευμα,σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη απευθείας από το ψηφιακό ραδιοτηλεοπτικό στούντιο
του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, η Χάρις Αλεξίου θα μιλήσει σε φοιτητές και αποφοίτους του τμήματος οι οποίοι θα της κανουν ερωτήσεις με αφορμή το νεο της δίσκο. Την ραδιοφωνική αυτή κουβεντα θα συντονίσουν η Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και ο Οδυσσέας Ιωάννου από τον Μελωδία FM 99,2, και τα δυο ραδιόφωνα θα αναμεταδώσουν την συνέντευξη. Ακούγεται πολύ ενδιαφερον.

Ελα, να φευγω, πάλι πολύ μίλησα...
Τα λέμε από Δευτέρα...

24 σχόλια:

Katerina είπε...

Καλημερα!
Σ ακουω ...αφησα για λιγο το σιδερο για να δω τι γινεται εδω και...
Αληθεια!ευχαριστουμε για την ανακοινωση,καλα εκανες γιατι τρομαζω με κατι τετοια!
πολυ καλη η Αλεξιου!τελειος ο Ψαραντωνης κι η τιγρη του,ωραια η επιλογη της συνονοματης Κατερινας!

καλο ΠΣΚ!
καλημεροφιλια!

καλημέρα είπε...

Γεια σου Κατερίνα,
τελικά αδικα "προετοιμαστηκαμε".

Τον δίσκο της Αλεξίου από τε που μου τον έκαναν δώρο δεν χορταίνω να τον ακούω, θα σας γραψω σχετικά.

Καλή συνεχεια με τις δουλειές,
καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο!

roadartist είπε...

Εμάς είχε πάντως σειρήνα!! :)
Τρομακτική πολύ.. ακόμα και δοκιμαστικά κάπως σου φαίνεται..

Ναι η Χαρούλα είναι καταπληκτική, καλο σκ

καλημέρα είπε...

Δρομοκαλλιτεχνιδά μου,
εδώ τίποτα. Αμα είναι τόσο τρομακτικά, καλύτερα, εδώ που τα λέμε.

Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Αναστασία μου.
Σήμερα και η συνέντευξη που είχες για την παράσταση με τον σκηνοθέτη τον κ.Κωνσταντινίδη ήταν υπέροχη και τα λόγια του κ. πρύτανη του Α.Π.Θ. με αφορμή το συνέδριο στο Τελλόγλειο ήταν καταπληκτικά. Νάσαι καλά κορίτσι μου, πόσα όμορφα και ουσιαστικά πραγματα ακούμε στις εκπομπές σου παντα.
Πόσο τυχεροί είμαστε που σε εχουμε στη ζωή μας.
Γεράσιμος

Ελένη Λιντζαροπούλου είπε...

Πολλά πολλά ενδιαφέροντα και ενημερωτικά...

Ξεχνώ πολλές φορές την ραδιοφωνική σου-και όχι μόνον-αμεσότητα κι όταν έρχομαι και την συνειδητοποιώ, είναι σαν να σε ακούω στον αέρα.

Καλά να είσαι και καλό Σαββατοκύριακο.

Ανώνυμος είπε...

"Ό,τι αγαπήσαμε, ό,τι μας αγαπησε, ό,τι αγαπάμε μας κάνει καλύτερους, άμα προλαβαίνεις να το σκέφτεσαι κι αυτό καμιά φορά,
και πώς ό,τι αγαπησε κι αγαπήθηκε δε χανεται, καλά;"
Κρατάω τα λόγια σου για το Σαββατοκύριακο και περιμένω τη Δευτέρα να σε ξανακούσω. Α, ρε Αναστασία αν ήξερες τι καλό μου κάνουν τα λόγια σου. Από την ώρα που τα διαβασα στο μυαλό μου τα έχω. Και ευχαριστώ να σου πω λίγο είναι. Καλά σου είπε μια ακροάτρια, είσαι δικός μας άνθρωπος, τελείωσε.

Καλησπέρα Αναστασία μας.
Μαρία Π.

καλημέρα είπε...

Γεράσιμε,
σε ευχαριστώ. Εγώ να δεις τι τυχερή που είμαι που είστε στη ζωή μου. Αμα τα βαλεις σε ζυγαριά μην το σκεφτεσαι, σας χρωστάω, σίγουρα πραγματα.
Καλό Σαββατοκύριακο!

καλημέρα είπε...

Big mama,
ραδιοφωνικός αέρας σε γραμμενα λόγια; Ωραίο μου ακούγεται, μακάρι!
Ας είμαστε καλά και καλό σαββατοκύριακο, επίσης!

καλημέρα είπε...

Γεια σου Μαρία,
είναι πολύ όμορφο και πολύ συγκινητικό αυτό που μου γράφεις, σε ευχαριστώ πολύ,
τη Δευτέρα, στο ραδιόφωνο, λοιπόν.

Katerina είπε...

Καλημερα Αναστασια!
Ουτε στη γειτονια μας ακουστηκε..καλυτερα, αφου ηταν τοσο τρομακτικο,οπως λεει η γλυκια δρομοκαλλιτεχνιδα(υπεροχο το blog της)
alah:(κιθαρα και φωνή Νίκος Γούναρης, εξαιρετική ερμηνεία, τι να λεμε τώρα)παρα πολυ ωραιο!τελειο!
"Ό,τι αγαπήσαμε, ό,τι μας αγαπησε, ό,τι αγαπάμε μας κάνει καλύτερους, άμα προλαβαίνεις να το σκέφτεσαι κι αυτό καμιά φορά,
και πώς ό,τι αγαπησε κι αγαπήθηκε δε χανεται, καλά;"
Καλα, Αναστασια μας!
"γιατι ο,τι αγαπας σε συμπληρωνει και σ ομορφαινει.."

καλημέρα είπε...

"ο,τι αγαπας σε συμπληρωνει και σ ομορφαινει", αυτή η φραση ήρθε στην καταλληλη μέρα, στο καταλληλο πρωί. Καλημέρα Κατερίνα, νάσαι καλά!

katerina είπε...

Χαιρομαι!
γιατι,τι ομορφο εχει συμβει, αυτη τη μερα κι αυτο το πρωι?
Γιατι δεν εμφανιζεται και δε μπορω ν ακουσω τον alah?
να σαι καλα και εσυ!
καλο βραδυ!

Katerina είπε...

συγγνωμη, μπορω να τ ακουσω...γεμισα και σχολια μια με μικρο k κια μια με μεγαλο K to katerina..παλι συγγνωμη,αλλα απο τοτε που βγηκε η συγγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο ετσι λενε?

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα , Κυριακη μεσημερι, και μου φτιαξατε την διαθεση - οχι οτι ηταν χαλια- αλλα εγινε ουσιαστικοτερη, σκεπτικη , καλυτερη.Να εισαι καλα Αναστασια αλλα και ολοι οι φιλοι - ακροατες.
Αλεξανδρα Μπ

nikiplos είπε...

καλημέρα Αναστασία!

Μου άρεσε πολύ αυτή η φράση που έγραψες... Πράγματι μπορεί κάποιες φορές να είναι δύσκολο, δεν είναι όμως ούτε και μπορεί να είναι αδύνατο...

Για τη σειρήνα, χτυπάει εδώ κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, και αν δεν την έχεις ποτέ ακούσει ή είσαι τουρίστας πάντοτε εκπλήσσεσαι! και βέβαια εδώ, ηχεί και ακούγεται παντού!



καλή κυριακή να έχεις σε φιλώ

καλημέρα είπε...

καλησπέρα Αλεξάνδρα,
ευτυχώς δε ζούμε μόνοι μας, έτσι λέω πολλές φορές, και σήμερα το σκεφτόμουν ξανά.
Καλή Κυριακή!

καλημέρα είπε...

καλησπέρα αγαπημένε φίλε εκ Παρισίων!
Η φραση είναι απο το βιβλίο των γαλλικών μου, σου είπα ότι μαθαίνω γαλλικά στο Γαλ. Ινστιτούτο;
Μερικές φορές είναι πολυ δύσκολο να νιώσεις αισιοδοξία,και να σου πω την αλήθεια νομίζω χρειαζεται κι εκπαίδευση. Για μένα που δεν ήμουν φύσει αισιόδοξη είμαι σίγουρη πια, η εκπαίδευση και η λογική σκέψη με έσωσαν, αν και όσο με έσωσαν βεβαια...
Να λες ναι, είναι ζόρικα, είναι ακόμα και απελπιστικά καμιά φορά αλλα θα γίνουν καλύτερα, δε μπορεί, θα είναι καλύτερα αύριο. Σα να βλεπεις ενα κομμάτι καθαρό ουρανό στη μέση της καταιγίδας. Κι αν δεν υπαρχει προσπαθείς να φανταστείς ότι εκεί εξω είναι ενα τετοιο φωτεινό κομμάτι και θα το δεις, πού θα παει.
Σειρήνα κάθε μήνα; Αν έρθω ας είναι αυτή η Τεταρτη να την ακούσω κιόλας.
Σε φιλώ, καλή Κυριακή!

καλημέρα είπε...

Κατερίνα,
μπορείς να ακούσεις τώρα τον Αλάχ; ίσως ήταν ενα προσωρινό πρόβλημα, εγώ το ακούω κανονικά.

Maria Tzirita είπε...

Καλή βδομάδα Αναστασία μου, φιλιά πολλά!

καλημέρα είπε...

Καλησπέρα Μαρία,
καλή βδομάδα ας έχουμε, όσο καλύτερη γινεται!

Katerina είπε...

Καλημερα,καλημερα,καλημερα!
"μια καλημερα ειν αυτη πες την κι ας πεσει χαμω ,παλατια χτιζουν οι θεοι κι εμεις πανω στην αμμο..."σου στελνω 3 καλημερες,οχι μια!Ναι τον ακουω μια χαρα τον Αλαχ!
Νασαι καλα που μας ενημερωσες για την συνεντευξη της Χαρουλας..ενα απο αυτα που μου αρεσε στην συνεντευξη της ηταν αυτο που ειπε, περιπου.. το οτι ο καθενας βρισκει το φαρμακο του για να αντιμετωπησει τα δυσκολα στη ζωη(και να μη καταφυγει σε ναρκωτικα κ.λ.π.),η ιδια ειναι εδω και καιρο σε καποια ομαδα αυτογνωσιας...
Το δικο μας γιατρικο εισαι συ και η εκπομπη σου,οι ωραιες μουσικες επιλογες σου και η μαγεια του ραδιοφωνου γενικοτερα..Μ αρεσε επισης που θα βγαλει το συγκεκριμενο δισκο σε βινυλιο,καιρος να διορθωσω το πικαπ...μονο λογια ειμαι.
Πeριμενουμε να μας ενημερωσεις για την δικη σου συνεντευξη με τη Χαρουλα..ε?

καλημέρα είπε...

καλημέρα Κατερίνα,
πρόλαβα να ακούσω τη μισή 7 με 8 και την καταχαρηκα.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, παρα πολύ. Μακαρι να είναι έτσι.

Τώρα για τη συνεντευξη που λες, δεν είναι εύκολο, αν είμαι τόσο τυχερή θα δείξει.
Φιλιά!

Katerina είπε...

την ακουσα σχεδον ολη ...
ετσι ειναι και λιγα λεω!
καλημεροφιλακια!