Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

μικρα μικρα νεα

Τρέχω για χιλιάδες πραγματα που πρεπει να γίνουν κι αναμεσα σε όλα να σου γραψω δυο λόγια.

Χθες στην εκπομπή έπαιξα ενα τραγούδι και με ρωτούσες ποια είναι αυτή η ωραία φωνή. Λοιπόν, την λένε Γιασμίν Λέβη, είναι τραγουδίστρια (γραφει και δικά της τραγούδια) από το Ισραήλ, βρεθηκε για λίγες μέρες στα μέρη μας, γλυκια, ευγενική, αν δεν γνωρίζεις άκουσέ την, εχει πολύ ωραία φωνή. Θα σου γραψω καποια στιγμή μετά γιατί και πώς ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα και για την ίδια θα σου πω τότε. Το χθεσινό τραγούδι πάντως , "L' Alegria", "H Ευτυχία", ήταν αυτό και έχε υπόψιν σου θα έρθει στην Αθηνα για δυο συναυλίες στις αρχές του επόμενου μήνα:



Την Δευτερα είπα μια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο και πολύ χαίρομαι που πολλοί θελετε λεπτομέρειες. Χμ, την αντιγραφω εδώ (μου την έστειλε η Αναστασία Κ. , να της πω κι ευχαριστώ!) και πολύ θα χαρώ να πατε, με το καλό. Αφού δεν μπορώ να πάω εγώ, κάντε το εσείς, μακάρι!
"Η Κυβέρνηση της Νορβηγίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή θερινού σεμιναρίου γλώσσας και πολιτισμού στο Όσλο για την περίοδο από 26 Ιουνίου - 6 Αυγούστου 2010.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν δύο είδη αιτήσεων: μία Γενική Αίτηση την οποία θα αναζητήσουν τηλεφωνικά στο (+47) 22 85 63 85 ή μέσω email στη διεύθυνση iss@admin.uio.no και μια ξεχωριστή Αίτηση Υποτροφίας την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα www.uio.no/iss
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 1η Φεβρουαρίου 2010."

Να σε κάνω να γελάσεις μια σταλα;
Ενα βίντεο που είδα στο blog της "Και λοιπόν;E allora?" (την γνώρισα μέσω του blog του Δύσπιστου, τι ωραίο που δεν έχει τέλος το να γνωρίζεις ενδιαφεροντες τόπους και ανθρώπους!) και μου άρεσε πολύ όπως και σε εκείνη.


Από μια αναρτηση που θελω να ανεβασω εδώ και πολλές μέρες και δεν προλαβαινω, θα το κάνω μαλλον αύριο πριν φύγω, διαβασε μια φραση και κρατησέ την. Οι υπόλοιπες αύριο!
"Αν όλοι ρίχναμε σε ενα λάκκο τα προβλήματα μας και μετα βλέπαμε τι εχει αυτός μέσα θα παίρναμε τα δικά μας και θα φεύγαμε."
Και τελος, για σήμερα. Φιλιά!

14 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Σοφή η τελευταία κουβέντα.
Είναι ακριβώς έτσι.
Καλά να περάσεις.
Καλό απόγευμα.

b|a|s|n\i/a είπε...

απίστευτο τραγούδι της γιασμίν!
έχει βγάλει σιντί; απλά απίστευτο!
καλησπέρα σου!

b|a|s|n\i/a είπε...

ναι έχει βγάλει. και περισσότερα από ένα!
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&searchlink=YASMIN|LEVI&sql=11:gpfexqqdldje~T2

καλημέρα είπε...

Κι εμενα και μου άρεσε πολύ και γέλασα όταν την διαβασα (έχει ακριβώς το λεπτό χιούμορ που μ'αρεσει)Και πόσες φορές την ξεχνάμε αυτήν την φραση, Δύσπιστε, ε; όλοι μας,κι εγώ μέσα εννοείται
Καλό βράδυ

καλημέρα είπε...

b|a|s|n\i/a,
τα βρήκες όλα, τι να σου πω παραπανω;
Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε. Σου χρωσταω κανονική αναρτηση μόνο για αυτήν και θα το κάνω σύντομα. Το ντουέτο της με τη Βιταλη το άκουσες; Απο κοντα δε είναι ενα πολύ γλυκός άνθρωπος, κι όση δύναμη έχει όταν τραγουδάει τόσο χαμηλόφωνα μιλάει. Μου εκανε πολύ θετική εντύπωση.
Καλό βραδυ, για την ώρα, θα σου γραψω πιο πολλά μετα

VAD είπε...

Aναστασία μου,το email ισχύει,περιμ'ενω,
Καλο Σαββατοκύριακο ευχομαι...

Καραμπουζουκλήδες είπε...

Δεν είναι μόνο η φωνή.
Αριστούργημα και η μελωδική γραμμή και οι πλάτες.
Κράμα μεσογείου.

Katerina είπε...

Καλα ειναι εξαιρετικο το βιντεακι με το περιστερι,το βλεπω για 4η φορα και θα το ξαναδω...ποσο σχετικο ειναι με την φραση που γραφεις!
Ελπιζω να το ειδαν κι οι κορουλες μου...
εξαιρετικη κι Ανθη Θανου με τον Κουλελη τα παραμυθια κι μουσικες τα τραγουδια τους ...αξιζει να τα ξανακουσω και ξαναακουσουμε!
πολυ καλος κι Χορχε Μπουκαι κι Ιστοριες να σκεφτεις το διβαζα οταν επεστρεφα απο Λονδινο στ αεροπλανο..ναναι καλα η Πενυ Τομπρη!
Καλο ταξιδι και παλι και καλο ΠΣΚΔ..ερο στην καλημεροπαρεα!Καλημεροφιλακια!

xryc agripnia είπε...

Ρε Αναστασια!
Ηρθε η Yasmin εδω και εγω δεν το εμαθα;
Τα λενε αυτα,τα λενε!

:(

καλημέρα είπε...

VaD,
από Δευτέρα, θα σου πω,
φιλιά!

καλημέρα είπε...

καραμπουζουκλήδες,
δεν υπαρχει περίπτωση να διαφωνήσω, αριστούργημα όντως.
Όπως ακριβώς το λέτε και το περιγράφετε.
Ευχαριστώ και καλημέρα!

καλημέρα είπε...

Γεια σου Κατερίνα,
"κατσιμό" δεν έχεις, που λεει κι η Κωνσταντινιά, και πολύ καλά κάνεις!

καλημέρα είπε...

archive,
δεν πήγε το μυαλό μου να παρει, κρίμα, έπρεπε να στο πω, δεν ήρθε για κανονική συναυλία βεβαια, αλλα έστω κι έτσι πώς δεν σκέφτηκα να σε ενημερώσω, αδικαιολογητη είμαι.
Πολλά φιλιά και καλό μήνα να έχουμε!

katerina είπε...

απίστευτη φωνή!
εξαιρετικό το τραγούδι La Alegria με την Γιασμίν!