Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Καλημεροσυναντήσεις

Νάμαστε! Είδες roadartist; - στο είπα και στο ραδιόφωνο σήμερα, να, που ανεβάζω ανάρτηση μετά από τέσσερις μέρες.
Στο μεταξύ ωραία πράγματα ζήσαμε, ας τα μοιραστούμε ξανά.

Ξεκίνημα, πρώτη Καλημεροσυνάντηση στο Μουσείο Φωτογραφίας το πρωί του Σαββάτου. Εργαστήρι για παιδιά και...μαμάδες, οι οποίες παρεμπιπτόντως διασκεδάσαμε δεόντως όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις όμασι, οι φωτογραφίες το δείχνουν ολοφάνερα, άμα θέλουμε ας πούμε το αντίθετο...



















Δεύτερη στάση "Καλημέρας" στο Αρχαιολογικό Μουσείο το πρωί της Κυριακής. Συμμετοχή στο πρόγραμμα του Μουσείου "Περιβάλλον και Πολιτισμός 2008. Το δέντρο της ζωής σε τέσσερις εποχές". Μας ξενάγησε η Όλγα Σακαλή, ενώ τα παιδιά της παρέας μας ξενάγησε ειδικά η Ευαγγελία Λιώτη.
Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Στέργιος, ευχαριστώ πολύ, ξανά!









(Μπορείτε να δείτε και στο blog του Επίκουρου, http://epikuros-epikuros.blogspot.com/ , μια πολύ ωραία ανάρτηση για την Κυριακή μας στο Μουσείο, από εκεί αυτές οι τρεις φωτογραφίες:



- Σημ. σε προηγούμενη ανάρτησή του βλέπουμε κι ακούμε λίγες στιγμές από τη βραδιά με τον Γιώργο Μεράντζα στις Σέρρες
- υπομονή σε λίγες μέρες έρχονται κι άλλα τραγούδια, κι άλλες φωτογραφίες)

Ήδη ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα, εννοείται...
Την Κυριακή θα πάμε στο Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή, όπου ο Μπασλάμ θα παρουσιάσει το καινούριο του παραμύθι "Τα Μουστοκούλουρα του Αγησίλαγου" Στο ραδιόφωνο τα έχουμε πει αναλυτικά, αύριο θα ανεβάσω και ανάρτηση με λεπτομέρειες γραπτοbloggικώς, και με τον χάρτη που μας δείχνει πώς θα πάμε στο Κτήμα.
Αύριο και λεπτομέρειες και για το Φεστιβάλ Παις όπερα της Όπερας Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από το πρωί έως αργά το βράδυ στο Νόησις, καθώς επίσης και για την Διεθνή Μέρα Μουσείων και ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που διοργανώνουν τρία πολύ σημαντικά και γειτονικά μεταξύ τους, Μουσεία της Θεσσαλονίκης, το Αρχαιολογικό, το Βυζαντινού Πολιτισμού και το Μακεδονικό Σύγχρονης Τέχνης τα οποία συνεργάζονται για τον φετινό εορτασμό. Και ευτυχώς δεν είναι μόνο αυτά! Απλώς τώρα δεν προλαβαίνω να ανεβάσω τίποτε άλλο.
Όσο πιο σύντομα μπορώ θέλω να παίξω και σε δυο, τρία, τέσσερα παιχνίδια που με κάλεσα blogόφιλοι και ακόμη δεν έχω προλάβει.
Συγγνώμη που δεν απαντώ στα σχόλιά σας, θα το κάνω εστω κι αργά, λίγο παραπάνω χρόνο να βρω!
Φιλιά και ΚαλόΒράδυ!

11 σχόλια:

manetarius είπε...

καλημέρααα!
Πώ πω κολάζ και κατασκευές με πιτσιρίκια στο μουσείο..τρελλαίνομαι!!

Φιλιάααα!
Υ.Γ. Την επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο πρόλαβα να τη δω από τον Βαγγέλη, μα δεν σας προλαβαίνω πια!

Roadartist είπε...

Kαλημέρα!!!!
Τέλεια ανάρτηση, θα ήθελα πολύ να παραβρεθώ στο Μουσείο Φωτογραφίας, αλλά κ μέσω του post πήρα μια πολύ καλή 'γεύση'.. Θέλετε συνεργάτη???
Αλήθεια, μου "απευθύνθηκες" μέσω της εκμομπής? χεχε να το ξανακάνεις, να σε ακούσω!! :)
Φιλιά :))

"καλημέρα" είπε...

Και πού είσαι ακόμα μανιταράκι! Μετά την Κυριακή που θα ανεβάσω φωτό- καλά να είμαστε πρώτα και να πάμε σε όλα- από Κτήμα Γεροβασιλείου, από συναυλία NoKnockEntry στην αυλή του Αρχαιολ.Μουσείου, από βραδιά με ορχήστρα και φαγητά από Ιραν, Ινδία και Αφγανιστάν, μη σου πω ότι προσπαθώ να βάλω στο πλάνο και επίσκεψη στο ΝΟΗΣΙΣ για το ΠαιςΌπερα που οργανώνει η όπερα Θεσσαλονίκης, τότε είναι που θα σε ...αποτρελλάνουμε...

Φιλιά!!!

"καλημέρα" είπε...

roadartist,
Και βέβαια σου απευθύνθηκα μέσω της εκπομπής και επειδή είναι γνωστή τοις πάσι η βλαχοαγγλική προφορά μου είπα να εξελληνίσω το όνομά σου και σε είπα δρομοκαλλιτέχνιδα, λέγοντάς το όμως εφοβήθην ότι θα άκουσαν κάτι άλλο και το ετόλμησα και εις στην αγγλικήν!
Έπρεπε να έβλεπες τα μικρά μας- μικρό είναι το μάτι μας, τέλος πάντων- μέσα στην έκθεση του Duane Michals! Ούτε ένα δεν σχολίασε το τολμηρό των φωτογραφιών, ή εμείς νομίζουμε ότι τα πιαδιά ντρέπονται ή σοκάρονται ή ήταν αποροφημένα από το παιχνίδι, ποιος ξέρει;

"Συνεργάτη", είπες; Χμ, πρόσεξε γιατί το λάβω σοβαρά υπόψιν μου!

Κωνσταντινιά είπε...

Έλα εδώ είσαι;
Σε έψαχνα.

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες, γεμάτες μπουκετάκια. Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά, αλλά μια απόλαυση των ματιών την είχα με την ανάρτηση. Αναστασία, προχώρα έτσι με τις ελκυστικές προτάσεις σου. Πρόσεξε όμως, μας εθίζεις και θα θέλουμε όλο και περισσότερες δράσεις..!
Θα κάνουμε κερκίδα στους NO KNOCK ENTRY Σάββατο βράδυ;
ΒΑΣΩ Χ.

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Ήταν καλή δασκάλα η Μαρία Κ. στο Μουσείο Φωτογραφίας ή μήπως σας μάλωσε αρκετά;..
:)

καλημέρα είπε...

Κωνσταντινιά,
εδώ είμαι. Χάθηκα;

καλημέρα είπε...

Βάσω μέσα για τους NO KNOCK ENTRY!
Να συνεννοηθούμε!

καλημέρα είπε...

Μα tertuliane όλους τους ξέρεις πια! Όχι, δεν μας μάλωσε καθόλου, καθόλου- είμασταν και καλοί(γκουχ, γκουχ) βέβαια!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Μα καλά, δεν γνωρίζεις ότι είμαι ένας εναλλακτικός σελέμπριτης;
χαχαχα!