Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Μεταμεσονύχτια, γυναίκες, μαμάδες, φίλες, στο διαδίκτυο...

Τι κάνουν; Μ'αρεσει που ρωτάς. Με δυο λόγια; Με δυο λόγια...περίπου... Μετα τη δουλειά, έχεις κανονίσει τα της αυριανής μέρας στη δουλειά, μετα τις δουλειές του σπιτιού, έχεις τελειώσει με τα πήγαινε έλα για τα των παιδιών - δραστηριότητες κλπ, έχεις μόλις τελειώσει το μαγείρεμα του φαγητού για αύριο, κάνεις τα τελευταία συμμαζεματα, βαζεις πλυντήρια πιάτων και ρούχων, μαζευεις τα ρούχα που στεγνωσαν, κατεβάζεις τη στοίβα των ασιδερωτων ρούχων απο το ύψος "Ιμαλάια" στο χαμηλότερο "Άλπεις", αμα αντεχεις μπορεί και στο "Όλυμπος"- πιο κάτω δεν αντεχεις αλλο σήμερα, κλείνεις το σίδερο, κοιτας τι έχεις να κάνεις αύριο, "να παρει, αυτό το ξέχασα σήμερα" το λες κι αυτό, εννοείται, και μετα καμιά φορά μιλάς με τις φίλες σου στο διαδίκτυο. Διαβάζεις τα μηνύματά τους, χαμογελάς με αυτα που σου γραφουν, μαθαίνεις τα νέα τους, απαντάς, και, αν ημπορείς αν δύνασαι, περιπλανιέσαι στο ίντερνετ και ξεκουραζεσαι.
Και πολλές φορές εμείς που όλο κάτι κανουμε -ευτυχώς!- και ρωτας συχνά - πυκνά "μα, πώς τα προλαβαίνετε όλα;" - η απαντηση είναι μία: δεν τα προλαβαίνουμε όλα, εννοείται...- και παντα βρίσκουμε χρόνο να πούμε δυο κουβέντες, να δούμε κάτι όμορφο, να ακούσουμε ένα τραγούδι, να σκεφτούμε αυτούς που αγαπάμε, να χαμογελάσουμε, να πούμε καλημέρα και γεια χαρα σε όσους μιλάμε απο το πρωί, ε, λοιπόν, πολλές φορές ανταλασσουμε μηνύματα που μπορούν να κλείσουν τη μέρα που πέρασε ή και να ξεκινήσουν την καινούρια μέρα που μας έρχεται με τον καλύτερο τρόπο.
Οι μαμαδες δεν χανουν ποτέ το κέφι τους! Αααα, για όλες δεν παω και στοίχημα, για μας ξέρω, για μας μιλάω. Με ένα μήνυμα, πριν λίγες μέρες, η Φανή αφού μου είπε γρήγορα γρήγορα τι κάνουν κι η ίδια και τα μωρά της, μου έστειλε ένα μικρό βίντεο. Κανοντας ένα διάλειμμα απο δουλειές που πρεπει να συνεχίσω μετα, ζόρικη μέρα σήμερα, απο τη μια απίστευτα κουρασμένη απο την αλλη ωραία γεμάτη απο πολλά κι όμορφα, τώρα λεω να μοιραστούμε αυτό το βίντεο.


Υ.Γ. Από μια συναυλία που έχασα, ήταν το περασμένο Σαββατο. Ε, όλα δεν γίνεται να τα προλάβω δεν είμαι αχαριστη. Ένα τραγούδι κι ενα βίντεο για τον Μπάμπη που ήταν εκεί και μου έστειλε ενα μικρό μήνυμα καταχαρούμενος που ακόμη ταξίδευε στον ωκεανό του Richard Hawley.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aναστασια , ειναι τοσο γλυκο και αληθινο το κειμενο !!! Μεχρι που ζηλεψα και θα ηθελα να ειναι μικρα τα παιδακια μου και οχι καπου στα 30 !!!Να εισαι καλα καρδουλα μου
Αλεξανδρα Μπ

Hfaistiwnas είπε...

Πωπωπω έχετε πολλά, σας καταλαβαίνω.. να είστε καλά και να μπορείτε πάντα να ανταπεξέλθετε..

Το βίντεο με την κυρία, είχε γέλιο.. αλλά και δίδαγμα..

katerina είπε...

καλημέρα Αναστασία!
Αχ,Αναστασία έχω μια κουζίνα χάλια...πιάτα, ταψιά, ποτήρια(έκανε πίτα μετά απο πολυυύυ καιρό η μητέρα μου) ακόμη περιμένουν απο χθες..που θα παει θα το πάρω αυτό το πλυντήριο πιάτων..Αλήθεια πως τα καταφέρνω κι εχω μόνιμα ατέλειωτες δουλειές...μαμά μου λένε τα κορίτσια μου κοίταξε όταν ρθούμε το Πάσχα δεν θα κάνεις συνέχeια δουλειές..
οσο για το σιδέρωμα,προσπαθώ να εφαρμοσω το παραδειγμα το κοριτσιων μου...τιποτα δεν σιδερώνω μου λέει η Αλικη κι Αννα ελάχιστα.
πολυ ωραία τα βιντεάκια..το πρώτο μου θυμισε "το ραβε ξήλωνε..δουλειά να μη σου λείπει"Ξυλούρης.
Πάω να συμαζεψω την κουζίνα...
φιλιά!

Thalassenia είπε...

Το video είναι φοβερό.
Ευτυχώς πέταξα πριν πολλά χρόνια "τις βελόνες"
Αν το καταλάβουμε εγκαίρως μπορούμε να χαρούμε απλά πράγματα που μας δίνει η ζωή.
Τίποτα πολύ δεν είναι καλό.
Όλα με μέτρο κορίτσια.
Δώστε στον ευατό σας λίγη χαρά, θα το ανταποδώσει πολλαπλώς.

Φιλιά θαλασσένια.

καλημέρα είπε...

Αλεξανδρα,
το καταλαβαίνω πώς ένιωσες. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα τα παιδιά... Προσπαθώ να χαίρομαι όσο μπορώ τις στιγμές μαζί τους γιατί περνανε σαν αερας, αλλα τι αέρας όμως...γεμάτος γελια, αγκαλιές και τόση πολλη αγαπη! είμαστε τυχερες, πολύυυ τυχερες!

καλημέρα είπε...

χα,χα,χα...και δε λεμε κι όλα Ηφαιστίωνα, φαντασου να τα λεγαμε!
φιλιά!

καλημέρα είπε...

Όλα θα γίνουν Κατερίνα, ψυχραιμία!

καλημέρα είπε...

Θαλασσενια,
χώρο στη χαρα, πολύ ωραία το είπες!
τώρα, αυτό πώς να στο πω, ε; εχω να πλέξω χρόνια και το πεθύμησα το άτιμο, όοοχι δεν θα παθω εμμονή όπως η κυρία στο βίντεο, μην ανησυχείς, αλλα λεω να ξαναπιάσω τις βελόνες για λίγο...για λίγο δεν πειραζει, πειράζει;
καλό σαββατοκύριακο!

ΝΙΝΑ είπε...

Όσο τα παιδιά μας είναι μικρά παρακαλάμε δύο λεπτά να φύγουν από κοντά μας κι όταν μεγαλώσουν παρακαλάμε δύο λεπτά να μείνουν κοντά μας. Αυτό μη το ξεχνάτε ποτέ εσείς οι ηρωήδες εργαζόμενες μάνες, που έχετε παιδιά σε μικρή ηλικία και που καλείστε όλα να τα χωρέσετε σε μία μέρα. Εσένα Αναστασία δεν σε φοβάμαι.Είμαι σίγουρη πως έχεις ιεραρχήσει σωστά τα πράγματα στη ζωή σου, και ο απολογισμός στο τέλος της μέρας σου αφήνει χαμόγελο στα χείλη.

Ανώνυμος είπε...

Someone deleted several links from megashares and zshare servers.

From now, we will use www.tinyurlalternative.com as our main [url=http://www.tinyurlalternative.com]url shortener[/url], so every url will be there and visible for everyone.

You can choose from several great [url=http://kfc.ms]short url[/url] address like:

kfc.ms easysharelink.info jumpme.info megauploadlink.info megavideolink.info mygamelink.info myrapidsharelink.info mytorrentlink.info myurlshortener.com mywarezlink.info urlredirect.info urlshrinker.info weblinkshortener.com youtubelink.info and many others.

They have over 60 other ready domains and the [url=http://myurlshortener.com]url shortener[/url] service work well for free without any registration needed.

So we think it is good idea and propose you to use [url=http://urlredirect.info]url redirect[/url] service too!

Thank you.

καλημέρα είπε...

Ο απολογισμός Νίνα μου με βρίσκει πολύ κουρασμενη, δεν εχω λόγο να το κρύψω, αλλα χαρούμενη όντως, κι αν κρατας μυστικά δεν είναι λίγες οι φορες που λεω το σκαρλετικό, αυριο είναι μια αλλη μέρα, δεν είναι όλες οι μέρες καλές, βλέπεις.
Σε ευχαριστώ πολύ για αυτα που μυ γραφεις καθε φορα και με κανουν πιο δυνατή,
φιλιά!