Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ξεκινάμε τις καλημεροεξορμήσεις

Ετοιμαζόμαστε για την πρώτη καλημεροσυνάντηση της χρονιάς. Την Κυριακή που έρχεται, στις 31 Ιανουαρίου 2010, θα ξεναγηθούμε στην έκθεση "Ο Μιρό της Μαγιόρκα" που παρουσιάζεται έως τις 5 Φεβρουαρίου 2010, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.


 
Είναι η δευτερη φορα που επισκεπτόμαστε με την καλημεροπαρεα την συγκεκριμένη έκθεση στο Τελλόγλειο. Η πρώτη μας επίσκεψη-ξενάγηση ήταν στις 18 Οκτωβρίου 2009, φωτογραφίες μπορείς να δεις εδώ και τις αναλογες αναρτήσεις εδώ κι εδώ όπου θα βρεις και πολλά στοιχεία για την έκθεση.
Στην αυριανή εκπομπή θα είναι φιλοξενούμενη η κ. Αλεξάνδρα Γουλάκη-Βουτυρά, καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης, γενική γραμματεας του Δ.Σ. του Τελλογλείου και θα μιλήσουμε για την έκθεση την οποία θα επισκεφτούμε.
Αρχικά, η πρώτη πρόβλεψη για την ξενάγηση της Κυριακής ήταν να είμαστε δύο ομάδες, περίπου εξήντα άτομα συνολικά, καθώς ήδη πανω από εκατόν πενήντα ήμαστε την προηγούμενη φορα, θεώρησα ότι θα μας έφταναν δύο ομάδες. Οι συμμετοχές όμως ήταν πολλές, έτσι προχωραμε στη δημιουργία και τρίτης ομάδας ξενάγησης.
Οι ξεναγήσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, η συνάντησή μας είναι στο Τελλόγλειο ( Αγ. Δημητρίου 159Α) το αργότερο δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα.

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!

katerina είπε...

Καλημέρα Αναστασία!

Με τις διεθνείς καλημέρες σου, ξύπνησα σήμερα την Αλίκη, που μου το ζήτησε απο χθες...

Πήρες το το βιντεάκι που μου έστειλε η Άννα?

Ακούω την κουβέντα σας με την κ.Αλεξάνδρα Γουλάκη-Βουτυρά...ωραία!

Να είσαι καλά που οργανώνεις ξανά
ωραία καλημεροεξόρμηση!

καλημέρα είπε...

καλημέρα Ηφαιστίωνα!
Επιτελους να σε καλημερίσω και μια φορα μέσα στην ίδια μέρα!

καλημέρα είπε...

Κατερίνα,
το πήρα το βιντεάκι, ευχαριστώ, μου άρεσε πολύ, θα το ανεβασω σήμερα,
καλημέρα!