Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΚΟΘ Underground



Έλεγα το πρωί με λίγα λόγια στην εκπομπή, πιο αναλυτικά, τώρα, στο blog.
Ο Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης προκηρύσσει καλλιτεχνικό διαγωνισμό αφίσας με θέμα «Κ.Ο.Θ. Underground». Αυτός είναι κι ο τίτλος του πρώτου φεστιβάλ ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας που οργανώνει ο σύλλογος το Σεπτέμβριο του 2010. Σκοπός του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της “underground”, της αθέατης και όχι συμβατικής, διάστασης μιας συμφωνικής ορχήστρας μέσω της παρουσίασης των ατομικών δεξιοτήτων, των αναζητήσεων και της προσωπικότητας των μελών. Στόχος είναι να γίνει η ορχήστρα κι η συμφωνική μουσική οικεία στον καθένα.
Πάρτε πάσα και δημιουργείστε! Targetgroup ηλικίες 18-30.Με χιούμορ, έξυπνες ιδέες, ανατρεπτικά, πρωτότυπα «ψήστε» τον κόσμο να έρθει κοντά μας! Η συμφωνική μουσική είναι μια απόλαυση που πρέπει και μπορεί να τη ζήσει ο καθένας! Ελάτε να μας γνωρίσετε!
Τα επιλεγμένα έργα θα εκτεθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ και θα προβληθούν μελλοντικά, ως εικαστικές προτάσεις μέσα σε έντυπα της Κ.Ο.Θ. και του Ε.Τ.Ο.Σ. της Κ.Ο.Θ..
Η επιλογή των έργων θα πραγματοποιηθεί από την οργανωτική επιτροπή του «ΚΟΘ underground» και δύο αναγνωρισμένους εικαστικούς καλλιτέχνες της πόλης.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν, με ένα ή δύο έργα, καλλιτέχνες ηλικίας άνω των 20 χρόνων, μεμονωμένα καθώς και ομάδες ή εταιρείες, με τα ονόματα των ατόμων που συμμετέχουν στην ομάδα ή με το όνομα της ομάδας που έχουν σχηματίσει.
Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί είναι ελεύθερη (γραφιστική σύνθεση, τυπογραφία, ζωγραφική, illustration, φωτογραφία, κολάζ, κόμικ κλπ.).
Τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται στην αφίσα είναι καθαρά δημιουργική επιλογή του διαγωνιζόμενου.
Τα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να έχουν διάσταση 50εκ x 70εκ και να αποσταλούν σε ηλεκτρονικό αρχείο jpeg, ανάλυση 150 dpi, τετραχρωμία( CMYK).
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους, μαζί με τα στοιχεία τους μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση smykoth@gmail.com
Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2010.
Διαβάστε οπωσδήποτε τους όρους του διαγωνισμού αν σας ενδιαφερει, για να είστε σίγουροι ότι τους αποδεχεστε, εδώ

Περισσότερες πληροφορίες:
Φορέας Διοργάνωσης:
Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης
Συνεργαζόμενος φορέας:
Κ.Ο.Θ.
Πληροφορίες:
Χαράλαμπος Χειμαριός 6984632244
Αντώνης Σουσάμογλου 6942847601

2 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Καλημέρα από Λευκωσία!

καλημέρα είπε...

Καλημέρα απο την βροχερή...χειμωνιατικη Θεσσαλονίκη!