Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

νεα "Καλημέρας"

Έχουμε νεα, ας τα πούμε ένα-ένα.

Απο την Πέμπτη θα λεμε "Καλημέρα" στις 10 το πρωί.

Aλλάζουμε και αναδιαμορφώνουμε τη ροή του πρωινού προγράμματός μας στο ραδιόφωνο για εναν πολύ καλό λόγο. Ο 958fm, βασικός χορηγός επικοινωνίας της 15ης Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών της Μεσογείου, θα ενημερωνει αναλυτικά για όλες τις εκδηλώσεις της διοργάνωσης, σε μια ζώνη καινούριων εκπομπών των οποίων την επιμελεια θα εχει ο Θανασης Γωγάδης, καθημερινά απο τις 12 εως τις 2 το μεσημέρι.


Kαι τωρα να πούμε τις λεπτομερειες για την  καλημεροεξορμηση αυτής της Κυριακής.

Η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με την Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε., το τετραήμερο από 6 έως και 9 Οκτωβρίου 2011 (στο πλαίσιο μιας δράσης του με τίτλο Υπουργείου Πολιτισμού με θεμα: «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2011. Φωνές νερού μυριάδες»), διοργανωνει εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς (πλατεία Δικαστηρίων). Οι εκδηλώσεις  εχουν θεμα «Νερό σε μία Ρωμαϊκή Αγορά: μια καθημερινή ανάγκη, μια καθημερινή απόλαυση» και συμπεριλαμβάνουν παιχνίδι ρόλων με την ομάδα Gamecraft, παιχνίδια γνώσεων, λεξεων και δρασης για παιδιά από 6 έως 12 ετών με την ομάδα του δημιουργικού βιβλιοπωλείου: Κάτι γίνεται, εκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, έκθεση του Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων Υγροτόπων (ΕΚΒΥ, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας) και θεματική ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο.


Πιο συγκεκριμένα τωρα, ακροατές και φίλοι της "Καλημέρας" θα παρουμε μερος στο παιχνίδι ρόλων
την Κυριακή, απο τις 10.30 έως τις 12.00, σε τεσσερις ομάδες.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι ρόλων που σχεδίασε η δημιουργική ομάδα Gamecraft στο εσωτερικό του χώρου της Ρωμαϊκής Αγοράς με τίτλο: "Αγοραίον ύδωρ". Το παιχνίδι απευθυνεται σε παιδιά άνω των 11 ετών (Ε΄ Δημοτικού) και ενήλικες. Όπως λεει η ομάδα για το περιεχομενο του παιχνιδιού «…η μοίρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες θα παίξουν τους ρόλους των πολιτών που εμπλέκονται σε μία περίεργη υπόθεση δολιοφθοράς των αποθεμάτων νερού στην Ρωμαϊκή Αγορά. Ποιος κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια αυτή πράξη; Πώς θα φτάσουν στον πραγματικό υπαίτιο; Τι πρέπει να κάνουν και πόσο γρήγορα θα πρέπει να αντιδράσουν;»Λεπτομέρειες για το παιχνίδι εδώ: http://gamecraft.gr/?p=628.

Συμμετοχές με όνομα, αριθμο συμμετοχών, ώρα προτιμησης (10.30, 11.00, 11.30 ή 12.00) με ηλεκτρονικο μηνυμα στο kalimera958fm@gmail.com ή με sms και τηλεφωνικά κατα τη διάρκεια της εκπομπής.

6 σχόλια:

καλημέρα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
καλημέρα είπε...

H πρώτη λίστα συμμετοχών είναι εδώ:
Έρη Λώτου, Χρήστος Βρουλλής Γεωργιάδου Ιφιγένεια, Μαρία Χατζηεφραιμίδου, Κώστας Τζιντζής, Περσεφόνη Ζωγράφου, Κατερίνα Μπάτζη Ελένη Μουρσελά, Κεραμιδά Παρασκευή, Χριστινα Βουμβουράκη, Κατερίνα Βασιλειάδου, Γιώτα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Κώστογλου, Ρούπας Αντώνης, Άννα Τζαμπάζη, Δημήτρης Γαληνός, Χριστίνα Πιλάφτση, Ορέστης Παυλίδης, Σπυριδούλα Λαμπριανίδου, Χρύσα Ηπειρώτη, Μαρία Ζαμπακίκα, Κατερίνα Κουϊνέλη.

(Το καθε όνομα αντιστοιχεί στον αριθμό των συμμετοχων που έχει ο καθενας δηλώσει)

Άιναφετς είπε...

Καλή μέρα Αναστασία μου!!!
Εγώ ήρθα για να ανανεώσω τη παρουσία μου εδώ, για να σου ευχηθώ καλή βδομάδα και για να σου στείλω πολλά ΑΦιλιά!!!

ΥΓ. Η νέα ώρα μου φαίνεται καλύτερη θα σε ακούσω αύριο!!! :))

καλημέρα είπε...

Στεφανία μου, καλημεεερα!!!
Ακουσες εκείνη τη μερα; σου ειχα στείλει χαιρετίσματα και καλημέρες,
φιλιά πολλά!!

Άιναφετς είπε...

Αχ! δυστυχώς αναγκάστηκα να φύγω...την επόμενη φορά θα σε ειδοποιήσω την προηγούμενη και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα με ξεκολλήσει!
Ευχαριστώ που με σκέφτηκες!
ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦιλιά πολύ τρυφερά! :))

καλημέρα είπε...

θα περιμένω,
φιλιά!