Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

αυτα που ερχονται, απο αυριο


Είναι πολλα όσα γυρίζουν στο μυαλό μου, δεν θελω ούτε να απαριθμήσω όσα πρεπει να γίνουν, ή να πω έπρεπε να γίνουν ...χθες, αλλα τώρα μοναχα δυο απο αυτα που έρχονται και τα περιμένω.

Αυριο στην εκπομπή θα είναι οι Your Hand In Mine.
Θα καταφερω να ανεβασω επιτελους κι ενα βίντεο που τραβηξα απο τη συναυλία τους στο Τελλόγλειο; Tα λεγαμε και τότε. Για να δούμε...
Για την ώρα


Το Σαββατοκύριακο τα Παιδια Εν Δρασει παρουσιαζουν, για πεμπτη χρονια το φεστιβαλ τους, "Ευχαριστούμε που ενοχλείτε". Αυτήν την φορα στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Π.Μελά, στη Σταυρούπολη. Εχει σημασία αυτή η επιλογή του χώρου. Αναδεικνύει το θέμα των πρώην στρατοπέδων της πόλης, που χρόνια τώρα δεν έχουν αποδοθεί στις τοπικές κοινωνίες και παραμένουν εγκαταλελειμμένα, ενα τεραστιας σημασίας θεμα ιδιαίτερα σε μια περιοχή, όπως τη δικιά μας - όχι πως στην υπόλοιπη Ελλαδα είναι πολύ καλύτερα τα πραγματα- με τόση αναγκη χώρων πρασίνου και ανοικτών δημόσιων χώρων. Τα εχουμε πει στο ραδιόφωνο και θα τα ξαναπούμε.
Tα παιδια λένε για την ιστορία του φεστιβάλ τους: Τον Απρίλιο του 2006, εμπνευσμένοι από τους αγώνες και τη νίκη των νέων της Γαλλίας που βγήκαν στους δρόμους ενάντια σε έναν άδικο νόμο, οργανώθηκε το πρώτο «Ευχαριστούμε Που Ενοχλείτε» στην πλατεία Ναβαρίνου. Ακολούθησε το δεύτερο στην ίδια πλατεία το 2007, με αποκορύφωμα τα 2ήμερα φεστιβάλ στο Πάρκο του Ξαρχάκου το Μάιο του 2008 και τον Ιούνιο του 2009, με τη συμμετοχή 120 καλλιτεχνών και την ανταπόκριση πάνω από 4500 επισκεπτών. Το φεστιβάλ επανέρχεται δυνατότερο από ποτέ στις 12 & 13 Ιουνίου στο πρώην στρατόπεδο του Παύλου Μελά, στο χώρο έναντι του Δημαρχείου Σταυρούπολης επί της Λαγκαδά. Μουσικά συγκροτήματα, παραστάσεις με μαριονέτες, video προβολές, performances, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών, χορός, θέατρο δρόμου, τσίρκο, graffiti, visuals, επιδείξεις skate & ΒΜΧ, κέφι, φαντασία, δημιουργία, επικοινωνία…Δείτε το Πρόγραμμα του "Ευχαριστούμε Που Ενοχλείτε" εδώ και το χάρτη του Στρατοπέδου εδώ
Το τηλεοπτικό σποτ του φεστιβαλ εδώ

8 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Ωραίο το κομμάτι των your hand in mine..
Καλή επιτυχία να έχει το φεστιβάλ των παιδιών, το οποίο πρώτη φορά ακούω..

b|a|s|n\i/a είπε...

ποτέ δεν είναι αργά και ξυπνάμε μία μέρα και συνειδητοποιούμε πόσα χρόνια έχουν περάσει σαν ανάσα! πολύ σου καλημέρα!

Η ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Αναμένουμε τους Hand in mine!

Και το Σαββατοκύριακο, όλοι μαζί να ενοχλήσουμε, παρέα με Παιδιά εν Δράσει (http://www.ipolistonkosmo.gr/politistika.php?selectgener=5&selection=986).
Καλημέρα!

καλημέρα είπε...

Ηφαιστίωνα,
εφεραν στην εκπομπή και παίξαμε και καινούρια κομματια από το υλικό του επόμενου δίσκου τους, πολύ ωραία!
Για το φεστιβάλ θα σου πω από Δευτερα. Απο το περσινο φεστιβαλ τους:
http://kalimera958fm.blogspot.com/2008/05/blog-post_22.html

http://kalimera958fm.blogspot.com/2009/06/blog-post_12.html

φιλιά!

καλημέρα είπε...

b|a|s|n\i/a,
σαν ανασα δε λες τίποτα! Και δεν εχει και δευτερη ζωή!
Φιλιά!

καλημέρα είπε...

"η πόλη στον κοσμο",
ραντεβού στο φεστιβάλ λοιπόν!

Ελένη Λιντζαροπούλου είπε...

Με χαλασμένο υπολογιστή και πολλή δουλειά στο γραφείο... νοσταλγώ τις νύχτες που είχα χρόνο να περνάω και να καμαρώνω τις αναρτήσεις σου.

Πολλά φιλιά και ελπίζω να επανέλθω σύντομα.

καλημέρα είπε...

big mama,
όλο ελεγα να σου στείλω ενα μήνυμα γιατί σε έχασα και δεν το εκανα τελικά, συγνώμη. Σε αποθύμησα, χαρηκα πολύ με το μήνυμά σου και ελπίζω να επανελθεις σύντομα.
Καλή δουλειά, καλή δύναμη και πολλά φιλιά!!!