Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Σήμερα και αύριο

Η σημερινή μέρα. Βραδυ Κυριακής. Μετα την πρωινή μας καλημεροσυνάντηση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού όπου παίξαμε με την ομαδα Gamecraft το παιχνίδι ρόλων για το οποίο μιλούσαμε. Ευχαριστούμε πολυ τα παιδια της Gamecraft, την Εύα Φουρλίγκα απο τα εκπαιδευτικά προγραμματα του μουσείου, ευχαριστώ εγώ προσωπικά όλους, όσοι συμμετείχατε στο παιχνίδι, μικροί και μεγάλοι. Θα σας γραψω αναλυτικά αύριο, ελπίζω να γραψετε κι εσείς που παίξατε βεβαια, και μαζί θα ανεβασω και τις πρώτες φωτογραφίες.

Η αυριανή μέρα. Στην Καλημέρα αύριο, όλα να πανε καλά και θα είμαι παρεα με την Ευανθία Ρεμπούτσικα να μιλήσουμε για μουσικές και τραγούδια, για πόλεις και τοπια αγαπημένα, να πούμε ιστορίες δικές μας. Αφορμή η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 10 Μαρτίου, στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Κάρολος Τρικολίδης. Σολίστ στη συναυλία είναι οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος, Σωκράτης Σινόπουλος, Πάνος Δημητρακόπουλος και Παντελής Στόικος.





9 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλή εβδομάδα!

καλημέρα είπε...

Καλή εβδομάδα Ηφαιστίωνα, επίσης! Μα πότε πρόλαβες να μπεις και να γράψεις, απίστευτος!

Άιναφετς είπε...

Σε άκουσα την Παρασκευή...τώρα ξέρω και την φωνή σου...Αχ τι έχασα σήμερα..."αυτή" η γυναίκα εκπληκτική, συνδέθηκα μαζί της, με την μουσική που έγραψε για την ταινία, "Πολίτικη κουζίνα", βλέπεις έφυγα από την Πόλη δέκα χρονών!
Χρόνια πολλά...αφού γιορτάζουμε...τέλος πάντων...αλλά καλή βδομάδα!

καλημέρα είπε...

Δεν έχασες, δεν έχασες, μην στενοχωριέσαι. Το χιόνι και ο δρόμος, ερχόταν απο Φλώρινα η Ευανθία, την εμπόδισαν να είναι στην ώρα της Θεσσαλονίκη, κι ας ξεκίνησε πουρνό-πουρνό απο κει, έτσι δεν καναμε σήμερα την συνεντευξη, θα δούμε πότε θα την κανουμε, θα ξαναμιλήσουμε σε λίγο.
Άντε, για σενα ήταν το απρόοπτο σήμερα!

Χαίρομαι πολύ που άκουσες την Παρασκευή, αν άκουγες σήμερα βεβαια ήταν μια ...αλλη φωνή, η ίωση εκανε καλά τη δουλειά της.
Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα και καλη εβδομαδα!
Και γω μια απο τα ιδια με την αιναφετς, δεν καταφερα σημερα να ακουσω την εκπομπη και χαιρομαι που τουλαχιστον δεν εχασα την ευανθια... ειδικα "το αστερι και η ευχη" ειναι πολυ λατρεμενο μου!!http://www.youtube.com/watch?v=8kbUWTQ2pHw

Αναστασια μου, δεν μπορω δυστυχως να δω τα βιντεακια (για να μαι ειλικρινης δεν προσπαθησα και κατι ιδιαιτερο, μια και μονο στο καλημερομπλογκ εχω την ατυχια...)

Οπως και να χει, να ναι μια καλη, δημιουργικη και κατα το δυνατον ζεστη εβδομαδα!! Αααααα και συντομα περαστικα σου
Δεσποινα

καλημέρα είπε...

Γεια σου Δεσποινα,
ουδεν νεωτερον, δεν πρόλαβα κι εγώ να ρωτήσω, θα σου πω μόλις μάθω (Αλέξανδρε, αν δεν καταλαβες για σενα "χτυπαει η καμπάνα", ποιος θα μου λύσει εμενα τις τεχνολογικές απορίες; μάντεψε! βάλε καφέ κι ερχομαι)
Καλή εβδομαδα να εχουμε,
ξεκίνησε με ενα δυο καλά νεα,
ευτυχώς.
Ευχαριστώ για τα περαστικά, πολύ!

manetarius είπε...

Έφτσεεεεεϊ!!!
9 εκατοστάαα!!! Αυτό δεν είναι πόδι μωρού, μπασκετμπολίστα είναι!

φιλιά πολλάάάάά!!! :)

katerina είπε...

να χαίρεσαι το μωράκι σου manetarius!

καλημέρα είπε...

Μανιταρακι,
μήνυμα ελήφθη, αποστολή εξετελεσθη! Θα λαβεις νεώτερες οδηγίες τη Δευτέρα,
φιλιά!!!!!