Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Κυριακή 24 Μαϊου η Καλημεροπαρέα στον Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης


Δυο λόγια μοναχά. Για την Κυριακή που έρχεται. Την προτελευταία αυτής της άνοιξης. Και την επίσκεψη της καλημεροπαρέας στον Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης.
Τα έχουμε πει ήδη αναλυτικά στην εκπομπή, ας τα πούμε και στο blog γιατί πάντα κάποιοι κυρίως απο εδώ ενημερώνονται για ό,τι οργανώνουμε. Αυτήν λοιπόν την Κυριακή, 24 Μαϊου, επισκεπτόμαστε για δευτερη φορα φετος τον Βοτανικό Κήπο στη Σταυρούπολη. Το είχαμε πει από την πρώτη μας επίσκεψη άλλωστε ότι οπωσδήποτε θα ξαναπηγαίναμε τον Μάιο να δούμε και τις 150 τριανταφυλλιές του Κήπου ανθισμένες.
Το ραντεβού μας είναι εκεί, στις 11 το πρωί.
Αν διαλεξετε να πατε με το λεωφορείο να ξερετε ότι το 34 (γραμμή Ηλιούπολη) εξυπηρετεί απόλυτα καθώς σταματαει ακριβώς μπροστα στον Βοτανικό Κήπο.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρειτε σε αυτήν την αναρτηση όπου λεγαμε τα παντα για την Kαλημέρα στον Βοτανικό Κήπο (καντε απλά κλικ πάνω στον σύνδεσμο)
(Οι φωτογραφίες είναι του Στέργιου απο την πρωτη μας επίσκεψη, πριν ενάμιση μήνα περίπου)








4 σχόλια:

kostaslogh είπε...

...μας θέλετε;
να τις μυρίσουμε μόνο!

VAD είπε...

Δε με περιμένεις,ε;:))
Κανε κατι και για το καλοκαίρι...

καλημέρα είπε...

Καλησπέρα!


Κώστα, αν σου πω ότι νόμιζα πως ή Τζένη ειχε ήδη δηλώσει την συμμετοχή σας; Θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή στις ανθισμενες τριανταφυλλιές.


VaD,
τώρα παμε για μια δευτερη φορα, το καλοκαίρι ξαναπάμε, τι στενοχωριέσαι; Έλα με το καλό και αφού σου είπα, όλο και μια καλημεροπαρεα θα μαζευτούμε.
Σήμερα εχει μια ζεστη κι εδώ, σαν Σουδαν...

manetarius είπε...

σνιφ σνιφ... τι κρίμα που δε μυρίζει η οθόνη... μα πότε θα εξελιχθεί αυτή η ρημαδοτεχνολογία;

φιλιά πολλαααααααά!!! :))